Kamis, 05 Januari 2012

PostHeaderIcon Lirik Lagu Hiji Sareng Hiji

hiji sareng hiji sami sareng dua
lamun bisa ngaji tangtu bisa ngadoa

Terus


dua sareng dua sami sareng opat

mun bisa ngadoa tangtu meunang berkat

Terus

opat sareng opat sami sareng dalapan

mun meunang berkat tangtu bisa barang hakan

Terus

dalapn jeung dalapan sami sareng genep belas

lamun barang hakan tangtu beuteung jadi teuas

Terus

genep belas jeung genep belas sami sareng tilupuluh dua

lamun beutueng teuas tangtu ngelaan calana

Terus

32 jeung 32 sami sareng 64

geus ngeulaan calana tuluy urang lumpat

Terus

64 jeung 64 128

lamun urang lumpat tangtu lumpat kajalan

Terus

128 jeung 128 236

mun lumpat ka jalan tangtu beungeut bengep

Terus

236 jeung 236 472

lamun beuengeur bengep tangtu era ku mitoha

Terus

472 jeung 472 944

mun era ku mitoha buru bere kupat

Terus

944 jeung 944 1888

geus dibere kupat bujur mitoha kudu di elapan

Terus

1888 jeung 1888 3616

geus meunang ngelapan sirah mitoha kudu dihampelas

Terus

3616 jeung 3616 6032

geus meunang ngahampelas balur make gula

Terus

6032 jeung 6032, 12064

geus balur kugula..

12064

eh,salah..
loba teuing..

Hahaha..

0 komentar:

Posting Komentar

About Me

Foto Saya
Daffa Naufal Sumaji
Saya Ingin Pintar Menari Seperti Boyband Korea, Super Junior. Dan Pintar Memainkan Komputer
Lihat profil lengkapku

Total Tayangan Laman

Diberdayakan oleh Blogger.

Follow

Harry Potter - Golden Snitch

Kasih Makan Ya Brad